رژيم آخوندي سركوبي اقليتهاي مذهبي در ايران را افزايش مي دهد
نيروهاي سركوبگر خانه دراويش نعمتاللهي در اصفهان و مسجد اهل سنت در اهواز را بسته و تخريب كردند
مأموران سركوبگر نيروي انتظامي رژيم آخوندي روز 15 تير 1387 منزل مسكوني رحمتالله جوادي، يكي از دراويش نعمتاللهي در اصفهان را با بولدوزرهاي شهرداري تخريب كردند. بهدنبال اين اقدام جنايتكارانه، دراويش و مردم شهر چرمهين اصفهان، بهسرعت خود را بهمحل واقعه رسانده و با مأموران سركوبگر امنيتي و انتظامي درگير شدند.
رژيم آخوندي همچنين يك مسجد اهل سنت در اهواز را بسته و امام جماعت آن را به 7سال زندان محكوم كرد. كارگزاران رژيم همچنين مسجد وحيد در نزديكي آبادان را برروي شماري از نمازگزاران بستند.
با بالاگرفتن اعتراضهاي اقشار مختلف مردم ايران عليه رژيم آخوندي، ملايان درصدد افزايش سركوبي عليه اقليتهاي قومي و مذهبي برآمدهاند. رژيم ضد بشري در اسفند 84در قم و مجددا در آبان 86در بروجرد هزاران تن از دراويش نعمت اللهي را به خاك و خون كشيد. همچنين در اسفند 86بيش از 40تن از مبلغان سني مذهب را به جرم تبليغ عقايدشان به زندان افكند. مجلس ارتجاع در پي گذراندن قانوني براي اعدام اشخاصي كه دين خود را تغيير مي دهند, تلاش ميكند تا فشار و سركوبي عليه اقليتهاي مذهبي را افزايش دهد. اين عمل با محكوميت جهاني مواجه شده است.
مقاومت ايران دبيركل ملل متحد, كميسر حقوق بشر و گزارشگر آزادي بيان و مذاهب و كليه سازمانها و مجامع مدافع حقوق بشر را به محكوميت اعمال سركوبگرانه رژيم قرون وسطايي آخوندي عليه اقليتهاي مذهبي در ايران فراميخواند.
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
17 تير 1387 (7 ژوييه 2008 )