دیدارها و حمایتهای بینالمللی
- توضیحات
ثبت قطعنامهٔ دو حزبی با ۱۱۳ امضا در حمایت از قیام و مقاومت در کنگرهٔ آمریکا
کنگره آمریکا
۱۱فوریه۲۰۲۱ - ۲۳بهمن۱۳۹۹
ثبت قطعنامه دو حزبی مجلس نمایندگان آمریکا با ۱۱۳امضا
از کمیتههای امور خارجی، قوای مسلح، قضایی، امنیت
انرژی، بودجه، آموزش، حقوق مدنی و سایر کمیتهها
- توضیحات
سخنرانان گردهمایی جهانی ایران ازاد ،جولیانی ،لیبرمن ،توریسلی،بتانکور،ماری ،راما.........
ادامه مطلب: سخنرانان گردهمایی جهانی ایران ازاد ،جولیانی ،لیبرمن ،توریسلی،بتانکور،ماری ،راما.........
- توضیحات
قطعنامه دو حزبی اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۲۱ امضا
شامل ۱۰تن رؤسای دموکرات و هم ترازان جمهوریخواه آنها در کمیتههای کنگره و ۱۱۳تن رؤسای دموکرات زیرکمیتهها و هم ترازان جمهوریخواه
ادامه مطلب: قطعنامه دوحزبی اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در حمایت از قیام مردم ایران
- توضیحات
دیدار خانم کروئه مازی رئیس جنبش سوسیالیست آلبانی از اشرف۳
چهارشنبه نهم بهمن (۲۹ژانویه ۲۰۲۰) خانم مونیکا کروئه مازی، همسر رئیس جمهور آلبانی و رئیس جنبش سوسیالیست از اشرف ۳ دیدار و با مریم رجوی، دیدار و گفتگو کرد.
ادامه مطلب: دیدار خانم کروئه مازی رئیس جنبش سوسیالیست آلبانی از اشرف۳
- توضیحات
روز یکشنبه، ۲۶ آبان ۹۸، همزمان با اوجگیری قیام سراسری مردم ایران، ژنرال جیمز جونز، اولین مشاور امنیت ملی پرزیدنت باراک اوباما و فرمانده عالی پیشین نیروهای متفقین در اروپا (ناتو)، از اشرف ۳ بازدید و با مریم رجوی دیدار کرد.
ادامه مطلب: دیدار ژنرال جیمز جونز با مریم رجوی و بازدید از اشرف۳
- توضیحات
سخنرانی خانم مریم رجوی در کنفرانسی درمجلس ملی فرانسه
سه شنبه,۰۷ آبان ۱۳۹۸
دوستان عزیز
با تشکر از تلاشهای ارزشمند شما علیه فاشیسم دینی و در حمایت از مردم و مقاومت ایران، تلاشهایی که هرگز فراموش نخواهد شد.
ادامه مطلب: سخنرانی خانم مریم رجوی در کنفرانسی درمجلس ملی فرانسه سه شنبه,۰۷ آبان ۱۳۹۸
- توضیحات
شنبه, ۰۴ آبان ۱۳۹۸
کنفرانس سیاست اروپا در مقابل سرکوب و جنگ افروزی رژیم آخوندی، با حضور مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت در پارلمان اروپا - استراسبورگ ۱ آبان ۹۸ - سخنرانی های شخصیتها
ادامه مطلب: کنفرانس در پارلمان اروپا با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت - سخنرانیها
- توضیحات
بازدید ایلیر متا رئیس جمهور آلبانی از اشرف ۳ و ملاقات با خانم رجوی شنبه, 23 شهریور 1398
ادامه مطلب: بازدید ایلیر متا رئیس جمهور آلبانی از اشرف ۳ و ملاقات با خانم رجوی
- توضیحات
روز چهارشنبه ۱۱بهمن مریم رجوی، در اورسور اواز با دکتر ریاض یاسین، سفیر جمهوری یمن در فرانسه و وزیر خارجه و وزیر بهداری سابق این کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار سفیر یمن بر حمایت دولت و مردم این کشور از قیام شجاعانه مردم ایران در برابر دیکتاتوری آخوندها تأکید کرد و ضمن تشکر از مواضع شورای ملی مقاومت علیه سیاست صدور ارتجاع و تروریسم رژیم ولایت فقیه و دخالتهای تجاوزکارانهاش در کشورهای منطقه از جمله یمن، گفت پیروزی مقاومت، نه تنها برای مردم ایران آزادی و پیشرفت به ارمغان میآورد، بلکه نویدبخش صلح و دوستی در منطقه و خلاصی کشورهای اسلامی از شر این رژیم است.
مریم رجوی ضمن تشکر از همبستگی دولت و مردم یمن گفت: قیام مردم بهستوهآمده ایران که به سرعت ۱۴۲شهر کشور را فرا گرفت، افسانهپردازیهای مربوط به قدرت رژیم را در هم پیچید و نشان داد عزم مردم ایران برای سرنگونی این دیکتاتوری نامشروع و پوسیده جزم است.
وی با یادآوری مواضع مقاومت ایران از سه دهه پیش در مقابله با سیاستهای جنگافروزانه و دخالتهای تروریستی رژیم آخوندی، تأکید کرد که این دخالتها در خدمت حفظ سلطه رژیم نامشروعی است که به ضرب سرکوب و اعدام و به اتکای صدور بحران به خارج مرزها بر سرپاست. وی دخالتهای رژیم آخوندی در یمن و مقاصد شوم آن علیه مردم یمن را که با نقض آشکار قطعنامه ۲۲۱۶شورای امنیت مللمتحد همراه است، بهشدت محکوم و بر لزوم قاطعیت جامعه جهانی، اتحادیه عرب و کنفرانس اسلامی در مقابل این رژیم متجاوز، تأکید کرد.
قانون گذاران اروپایی نقض حقوق بشر در ایران را محکوم می کنند، حمایت سريع از اپوزيسيون دموکراتیک ایران
- توضیحات
بيانيه مطبوعاتی - بروکسل - ۶ دسامبر ۲۰۱۷
در روز چهارشنبه، ۶ دسامبر ۲۰۱۷، به ابتکار "«گروه دوستان ايران آزاد» در پارلمان اروپا که از حمایت چند صد نماينده پارلمان اروپا از گروههای سیاسی مختلف برخوردار است، یک کنفرانس به مناسبت روز جهانی حقوق بشر در پارلمان اروپا در بروکسل برگزار شد. سخنران اصلی مریم رجوی، رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) بود. دهها تن از نمایندگان پارلمان اروپا و تعداد زیادی از دستیاران پارلماني، دیپلوماتها و روزنامهنگاران حضور داشتند. استروان استیونسون، سیاستمدار قديمي اسکاتلند، یکی از سخنرانان مهمان بود.
ژرارد دپره، نماينده پارلمان اروپا از بلژيك که رياست کنفرانس را برعهده داشت گفت: «ما اتحادیه اروپا، به ویژه نماینده عالی موگريني را فرا ميخوانيم كه در مراوداتش با ايران موضوع حقوق بشر و حقوق زنان را در اولويت قرار دهد. ما به شدت از رویکرد او نا امید شده ایم که ذهنش فقط مشغول معامله هسته یی یا تشویق رفتن شركتهاي غربی به ایران است. ما از او و همچنین از دولتهای اروپایی خود، از جمله دولت خودم در بلژیک، خواستار مشروط كردن روابط با ایران به تعلیق اعدام و پیشرفت روشن حقوق بشر هستیم».
مریم رجوی گفت: «این رژیم منابع استراتژیک خود را به طور کامل مصرف کرده است. از لحاظ اقتصادی، آنها در آستانه ورشکستگی قرار دارند. به لحاظ اجتماعی، آنها بيش از هر زمان ديگر ايزوله شده اند. آنها در استراتژی خود برای نابودی آپوزيسيون اصلی خود شکست خوردند و نتوانستند از انتقال اعضای مجاهدین خلق از زندان کمپ لیبرتی در عراق جلوگیری کنند».
خانم رجوی افزود: «در چنین شرایطی، رژیم دو راهكار براي بقاء دارد: سرکوب و اعدام بیشتر در ایران و افزایش مداخلاتش در خارج از کشور. این نشان دهنده بحران اصلی داخلی رژیم است که با گسترش نفوذ خود در منطقه تلاش می کند تا آن را بپوشاند. در حقیقت، در صدد اجراي يك نمايش قدرت توخالي است تا جامعه بين المللي را از اتخاذ يك سياست قاطع عليه آن برحذر دارد. رهبران رژیم به صراحت می گویند سوریه، عراق و یمن عمق استراتژیک رژیم هستند و اگر آنها بساطشان را جمع كرده و آن كشورها را ترك كنند با تهديد سرنگوني مواجه خواهند شد».
وی تأکید کرد: «تا زمانیکه جامعه بین الملل این رژیم را به خاطر رفتار مخرب خود مورد مؤاخذه قرار ندهد، آخوندها به ماجراجوييهاي خطرناک خود ادامه خواهند داد. راه حل نشان دادن قاطعيت است، نه دادن امتیازات. متاسفانه اتحادیه اروپا ارزشهای خود را رها کرده تا تجارت با آخوندها را گسترش بدهد. اتحاديه اروپا چشم خود را به نقض فاحش حقوق بشر در ايران بسته است».
ريچارد چارنسكي، معاون رئیس پارلمان اروپا، گفت: «تا زمانی که اعدام در ایران ادامه یابد، تا زمانی که آزادی بیان در ایران سرکوب شود، تا زمانی که اقلیتهای مذهبی از جمله مسیحیان و مسلمانان سنی در ایران سرکوب شوند، ما نمی توانیم و ما نباید رابطه عادی با این رژیم داشته باشیم. گروه غیر رسمی ما، دوستان ایران آزاد، همیشه گفته است که در روابطمان با ایران، اروپا ابتدا باید حقوق بشر را در اولويت قرار دهد. ما نباید در اين مورد سازش بكنيم». او افزود: «رژيم ايران واقعا از آپوزيسيون ايران وحشت دارد و براي همين انبوهي انرژي و ميليونها يورو عليه آپويسيون دموكراتيك تحت رهبري خانم رجوي هزينه ميكند».
اعضای پارلمان اروپا نقض سيستماتيك حقوق بشر در ایران، برنامه های موشک بالستیک رژیم و همچنین مداخله و جنگ افروزي در منطقه را محکوم کردند. بسیاری از آنها حمايت خود از پلاتفرم 10 ماده یی خانم رجوی برای آینده ایران را ابراز نمودند. نمایندگان پارلمان اروپا بر روي موارد زير تأکید کردند:
۱. اروپا نباید چشم بر نقض گسترده حقوق بشر در ایران ببندد. سفر به تهران توسط مقامات اروپایی و نمایندگان پارلمان اروپا، در عمل به نفع ناقضين حقوق بشر در ایران است.
۲. پرونده اعدام، شکنجه و قتل طی ۳۸ سال گذشته توسط رژيم و به ویژه قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۱۹۸۸ باید به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع شود و مقامات رژیم و مسئولان این جنایتها باید مورد حسابرسي قرار گيرند.
۳. همه نشانه ها بيانگر اين است که رژیم ایران با بحرانهای گسترده مواجه است. مردم ایران از طریق اعتراضات مکرر نشان داده اند که به دنبال تغییر رژیم هستند. زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا در كنار مردم ایران براي خواست مشروعشان براي دستيابي به تغيير دموكراتيك بايستد. برسميت شناختن شوراي ملي مقاومت ايران برای پایان دادن و جبران سیاستهای فاجعه بار قبلی ضروری است. تجربه نشان داده است که این رژیم قادر به اصلاح نیست.
۴. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC) بخش اصلی اقتصاد ایران را تحت كنترل دارد. سپاه پاسداران براي مردم ایران گرسنه و فقر به ارمغان آورده است و مسئول قتل عام مردم سوریه، عراق و یمن است. تمام معاملات اقتصادی با سپاه پاسداران و شرکتهای وابسته آن باید متوقف شود و باید در ليست سياه قرار داده شود. ضروری است که سپاه پاسداران و شبه نظامیان مزدور آن از منطقه اخراج شوند.
نمایندگان پارلمان اروپا از نماینده عالی اتحادیه اروپا خواستند که هر گونه روابط با ایران را مشروط به بهبود وضعیت حقوق بشر، متوقف کردن اعدامها و پایان دادن به دخالت در کشورهای همسایه و برنامه موشک بالستیک خود بكند، در غیر این صورت چنین روابطي رودر روي ارزشهای اروپا و صلح و ثبات در منطقه و جهان خواهد بود.
دفتر ژرارد دپره، نماینده پارلمان
رئیس دوستان یک ایران آزاد
پارلمان اروپا
دوستان یک ایران آزاد (FoFI) یک گروه غیر رسمی در پارلمان اروپا است که در سال ۲۰۰۳ تشکیل شد و از حمایت ۳۰۰ تن از نمایندگان پارلمان اروپا از گروه های مختلف سیاسی برخوردار است.