کمیسیون زنان
- توضیحات
فراخوان کمیسیون زنان به محكوميت قاطع اين جنايت و اقدام فوري براي نجات زندانيان زن محكوم به اعدام
رژیم ضدبشری و زن ستیز آخوندی، در يك جنايت فجيع، روز ۲۹ بهمن در زندان گوهردشت کرج، زهرا اسماعيلي، یک زن زنداني محكوم به اعدام را که لحظاتي قبل از اعدام دچار سکته قلبی شده و فوت كرده بود به همان صورت به دار آویخت.
- توضیحات
روز جمعه ۱۱مهرماه، آخوند جنایتکار یوسف طباطبایی، نماینده خامنهای در اصفهان، خواهان ایجاد ناامنی برای زنان میهنمان تحت عنوان آخوندساخته بدحجابی شد و در دیدار با سرکرده نیروی انتظامی استان اصفهان گفت: «باید فضای جامعه را برای این عده که تعداد آنها هم کم است ناامن کرد و نباید اجازه داد بهراحتی در خیابانها و پارک ها هنجارشکنی کنند... باید در خصوص هنجارشکنی و قانونشکنی اختیارات بیشتری به نیروی انتظامی اعطا شود... نباید ترس داشته باشیم از اینکه اگر با هنجارشکنان برخورد کردیم، علیه ما اقدام خصمانهای انجام دهند».
طباطبایی همان جنایتکاری است که اظهارات ۹سال پیش او علیه «زنان بدحجاب»، اسیدپاشی و سرکوب زنان علیه دختران اصفهانی را کلید زد. فاجعهای که آمران و عاملانش هیچگاه مورد مؤاخذه قرار نگرفتند.
در همین حال، آخوند ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه و نماینده خامنهای در خراسان شمالی نیز گفت: «نیروهای انتظامی میبایست زندگی آشوبگرانی که نیت شوم در اذهان خود دارند را ناامن کنند... پدیده بدحجابی و بیحجابی در جامعه همچون ویروسی در میان مردم است و باید با آن مقابله کرد... علاوه بر ورود پلیس و قوه قضاییه به امر مقابله با بیحجابی، مردم هم باید به این امر ورود پیدا کنند و آمر به معروف و ناهی از منکر باشند. لذا باید در برابر ویروس های غیرکرونایی نیز حساس باشیم».
در یک اقدام ضدانسانی دیگر، پلیس «امنیت اخلاقی» آخوندها، از چند هفته پیش با ارسال گسترده «پیامک بدحجابی» یا «کشف حجاب» صاحبان بسیاری از خودورها را احضار کرد.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت تهدیدهای نمایندههای جنایتکار خامنهای را که با موج نفرت و انزجار عمومی مواجه شده است را زمینهسازی برای سرکوب بیشتر زنان و دختران میهنمان میداند و توجه شورا و کمیسر عالی حقوقبشر ملل متحد و کلیه ارگانها و سازمانهای مدافع حقوق زنان و حقوقبشر را به محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه رژیم زنستیز آخوندی و حمایت از مبارزه زنان ایران برای آزادی و برابری فرا میخواند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
۱۳مهر ۱۳۹۹ (۴ اکتبر ۲۰۲۰)
- توضیحات
فراخوان برای نجات جان زندانیان سیاسی زن و بازدید هیات تحقیق بینالمللی از زندانهای ایران
دوشنبه شب ۲۴ شهریور ماه، رييس جنايتكار زندان زنان قرچك ورامين، از طريق ۲ مزدور اجير شده، دو زنداني سياسي فروغ تقی پور و پرستو معینی ، را مورد تهاجم قرار دادند. ۲ مزدور اجیر شده به نامهای زینب قنبرنژاد (زینب سرطاني) و نرگس امیرعلی، در بند ۶ زندان قرچک با فلاسکهای آبجوش به زندانیان سیاسی حمله ور شدند. سایر زنان زندانی به دفاع از فروغ تقی پور و پرستو معینی پرداختند تا مانع ریختن آبجوش روی آنان شوند. در اين جريان دست و پاي چند تن از زندانيان در اثر آب جوش دچار سوختگی شد.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت پیشتر در اطلاعيه ۳ شهریور اعلام کرد «به دستور رئیس زندان قرچک، زندانیان خطرناک و اجیرشده را وارد بند زندانیان سیاسی کردهاند تا به ایجاد درگیری و ضرب و شتم زنان زندانی سیاسی بپردازند» و هشدار داده بود که «جان برخی زندانیان از جمله فروغ تقی پور، پرستو معینی و زهرا صفایی به شدت در خطر است. زهرا صفایی یک بار دیگر در ۲۴ خرداد ۹۹ از سوی چند زندانی اجیر شده مورد تهدید قرار گرفته بود.»
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت، خواستار اقدام فوري ملل متحد و ديگر مراجع مدافع حقوقبشر و آزادي زنان برای نجات جان زنان زندانی سیاسی در ایران است و بار دیگر بر تشکیل یک هیات تحقیق بینالمللی برای بازدید از زندانهای ایران و دیدار با زندانیان سیاسی به ويژه زنان تاکید میکند. شکنجه و بدرفتاری روش شناختهشده رژیم علیه زندانیان سیاسی است. سکوت و بي عملي در برابر اعدامهای جنايتكارانه، از نظر رژيم آخوندي چراغ سبزي براي ادامه سركوب و شكنجه و اعدام است.
کمیسیون زنان شوراي ملي مقاومت ايران
۲۵ شهریور ۱۳۹۹(۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰)
- توضیحات
وضعیت بند زنان در زندان سپیدار اهواز بهشدت بحرانی است، شکنجه و آزار مستمر همراه با شیوع کرونا و قطع آب و برق بهطور مستمر و فقدان حداقل الزامات سرمایشی در گرمای خوزستان شرایط را برای زندانیان زن بهویژه زندانیان سیاسی طاقتفرسا کرده است. این وضعیت برای زنان مسن و بیمار خطرناک است و آنان را دچار مشکلات تنفسی جدی کرده است.
تنها کولر فرسوده بند زنان خراب است، در نتیجه گرمای شدید و فشردگی جمعیت، باعث وخامت وضع بیماران گردیده، بهطوریکه یکی از زنان زندانی بر اثر گرما بیهوش شده و به زمین افتاد.
همچنین یکی از زنان این زندان که مشکوک به بیماری کرونا بود را به بیمارستان بیرون از زندان منتقل کردند. اما بدون گذراندن ریل قرنطینه مجدداً به همین بند بازگردانده شد. تاکنون حداقل ۵۰تن از زنان این زندان به کرونا مبتلا شدند.
اعتراضات زندانیان بیاثر مانده و تنها تلفن بند نیز به دفعات قطع شده و ارتباطات زندانیان با خانوادههایشان عملاً غیرممکن شده است.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، جامعه جهانی، مدافعان حقوقبشر و حقوق زنان را به اقدام فوری جهت نجات جان زندانیان سیاسی و بازدید یک هیأت تحقیق بینالمللی برای دیدار با زندانیان بهویژه زنان زندانی تأکید میکند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
۲۰شهریور۱۳۹۹ (۱۰ سپتامبر ۲۰۲۰)
- توضیحات
وضعیت فاجعهبار و خطرناک زنان زندانی سیاسی در زندان مخوف قرچک ورامین
فراخوان خانم مریم رجوی به اقدام فوری برای نجات جان زندانیان سیاسی
و بازدید یک هیأت تحقیق بینالمللی برای دیدار با زندانیان بهویژه زنان زندانی
جان زندانیان سیاسی زن در زندان مخوف قرچک ورامین در خطر است. هم شرایط زیستی و بهداشتی آنها بهخصوص در دوران شیوع کرونا فاجعهبار است و هم امنیت آنها توسط زندانیان خطرناک اجیرشده توسط اطلاعات تهدید میشود.
پنج روز است که فاضلاب بند بالازده و بوی تعفن همه بندها را فراگرفته اما زندانبانان به عمد اقدامی برای رفع این مشکل نمیکنند. امری که باعث شیوع بیماریهای واگیردار و تنفسی میشود. بهرغم ابتلای شماری از زندانیان به کرونا کمترین الزامات بهداشتی به زندانیان داده نمیشود و آنها مجبور هستند این مواد را با قیمت گزاف بخرند. پزشکان زندان، هر ۲ یا ۳ماه یکبار به زندان سر میزنند و در همین سرکشیها هم کاری برای بیماران انجام نمیشود. هزینه دندانپزشکی بقدری زیاد است که زنان و دختران جوان زندانی بهخاطر دندان درد مجبور میشوند، دندانشان را بکشند.
اخیراً به دستور رئیس زندان، زندانیان خطرناک و اجیرشده را وارد بند زندانیان سیاسی کردهاند تا به ایجاد درگیری و ضرب و شتم زنان زندانی سیاسی بپردازند. جان برخی زندانیان از جمله فروغ تقی پور، پرستو معینی و زهرا صفایی بهشدت در خطر است. زهرا صفایی یک بار دیگر در ۲۴خرداد۹۹ از سویچند زندانی اجیرشده مورد تهدید قرار گرفته بود.
پیش از این، دژخیمان رژیم آخوندی با استفاده از همین تاکتیک زندانی سیاسی علیرضا شیرمحمدعلی را در ۲۰خرداد ۱۳۹۸ با ضربات چاقو در زندان فشافویه بهقتل رساندند.
دژخیمان در زندان قرچک ورامین زندانیان عادی را با توزیع گسترده «ترامادول» و «متادون» به اعتیاد میکشند تا امکان هر گونه اعتراض از آنها گرفته شده است. وضعیت در این زندان به قدری غیرقابل تحمل است که زندانیان عادی بعضاًدست به خودکشی میزنند.
در زندان اوین نیز زندانی سیاسی فاطمه مثنی در ۲۹مردادماه بر اثر تب و لرز بیهوش و به بیمارستان طالقانی منتقل شد. احتمال میرود فاطمه به کرونا مبتلا شده باشد. حتی به فرزندان وی اجازه تماس تلفنی با مادرشان را نمیدهند. فاطمه مثنی و همسرش حسن صادقی به اتهام آخوندساخته «بُغیْ و محاربه» بهخاطر هواداری از سازمان مجاهدین خلق هر یک به ۱۵سال زندان محکوم شدهاند و از ۵سال پیش در زندان بهسر میبرند. اموال این خانواده از جمله منزل مسکونی و مغازه آنها از سوی ستاد اجرایی فرمان خمینی دجال، مصادره شده است.
خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت بار دیگر دبیرکل، کمیسر عالی و شورای حقوقبشر ملل متحد و گزارشگران ذیربط و سازمانهای بینالمللی مدافع حقوقبشر و حقوق زنان را به اقدام فوری برای نجات جان زنان زندانی سیاسی فراخواند و بر ضرورت تشکیل هیأت تحقیق بینالمللی برای بازدید از زندانهای رژیم ایران و دیدار با زندانیان بهویژه زندانیان سیاسی و زنان زندانی تأکید کرد.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
۳شهریور۱۳۹۹ (۲۴ اوت ۲۰۲۰)
- توضیحات
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، کمیسر عالی و شورای حقوق بشر ملل متحد و عموم مدافعان حقوق بشر و حقوق زنان را به اقدام فوری برای آزادی خانم نسرین ستوده، که در ششمین روز اعتصاب غذا به سر می برد، فرا می خواند. این کمیسیون ضمن هشدار نسبت به سلامتی خانم ستوده، رژیم ضدبشری آخوندی را مسئول هرگونه آسیبی که به خانم ستوده وارد شود، می داند.
خانم ستوده که از خرداد ۱۳۹۷ به اتهامات آخوندساخته ای مانند «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» در زندان به سر می برد، در اعتراض به شرایط سخت و دشوار زندانیان سیاسی و آزاد نکردن آنها و بی توجهی به شیوع ویروس کرونا در زندان ها، از روز ۲۱ مرداد دست به اعتصاب غذا زده است.
کمیسیون زنان بار دیگر بر فراخوان خانم مریم رجوی برای آزادی زندانیان، به ویژه زندانیان سیاسی ولو به طور موقت تا پایان پاندمی کرونا و ضرورت لزوم اعزام یک هیأت حقیقت یاب بین المللی برای بازدید از زندان ها و دیدار با زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی تأکید می کند.
شورای ملی مقاومت – کمیسیون زنان
۲۶مرداد ۱۳۹۹ (۱۶ اوت ۲۰۲۰)
- توضیحات
رژیم ضد بشری آخوندی در وحشت از بالاگرفتن خیزشهای مردمی، بار دیگر به بهانه فصل تابستان و تحت عنوان آخوند ساخته ”بدحجابی” موج جدیدی از سرکوب و دستگیری و اعمال اختناق علیه جوانان و به ویژه زنان میهنمان براه انداخته است.
روز ۲۷ خرداد ۹۹، خبرگزاری فارس سپاه پاسداران به نقل از آخوند حجت الله ذاکر معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، نوشت: «با گرم شدن هوا بازار بی حیایی باز هم رونق گرفته و زنان و دختران زیادی با پوشش زننده و بعضاً کشف حجاب، در سطح شهر و در وسایل نقلیه دیده می شوند!... اهمال بیست و شش دستگاه متولی نیز در این زمینه کم اثر نبوده، چرا که هیچ کدام پیگیر اجرای قانون نوشته شده در این زمینه نبوده و نیستند... امیدواریم دستگاه های متولّی امسال با پایان یافتن بهار، از خواب زمستانی چند ساله بیدار شوند و فکری برای این معضل خانه برانداز کنند.»
در همین روز ولی قنبری راد، معاون دادستانی رژیم در خراسان رضوی از «بازداشت به دلیل انتشار عکس بیحجاب در اینستاگرام» در این استان خبر داده و سایت خبر فوری رژیم به نقل از وی نوشت: «با هدف مبارزه با بی بند و باری، ابتذال و اباهه گری در فضای اینستاگرام، پس از گزارش مأموران گمنام امام زمان (سپاه سایبری) و با همکاری پلیس امنیت و اطلاعات این استان، پرونده ای تشکیل و تحقیقات در این زمینه آغاز شد... در این راستا تعداد بسیاری از سرشاخه های اصلی که اقدام به انتشار تصاویر بیحجاب... در فضای مجازی نموده بودند شناسایی و دستگیر شدند که از این تعداد برخی با قرارهای تأمین کیفری روانه زندان شده و برخی دیگر نیز با قید وثیقه آزاد شدند و پرونده های آنان برای صدور حکم به دادگاه ارسال گردید».
در همین رابطه خبرگزاری فارس سپاه پاسداران میزبان یک به اصطلاح میزگرد «بررسی وضعیت حجاب و حیای اسلامی در دانشگاه ها» بود. فارس به نقل از مریم آخوندی «عضو شورای مرکزی و مسئول دفتر خواهران انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر» با بیحرمتی به دختران و زنان دانشجو نوشت: «در بحث حجاب شاهد یک رهاشدگی در دانشگاه ها هستیم... در این راستا ما می بینیم که متأسفانه صرفاً یک نگاه نظارتی وجود دارد که آن هم با برخورد سلیقهای انجام می شود و خیلی سفت و سخت نیست». آخوندی گفت: «ما نباید معطل مسئولان دانشگاه بمانیم.» و به این وسیله به مزدوران بسیج در دانشگاه ها فراخوان داد خودشان سرکوب دانشجویان دختر را به عهده بگیرند. زینب شریفی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی که فقط دانشجوی دختر می پذیرد نیز در همین میزگرد اعتراف کرد: “کرامت انسان ها در برخورد با حراست دانشگاه حفظ نمی شود.» (فارس ۲۴ خرداد ۹۹)
بدیهیست که این تمهیدات سرکوبگرانه جز بر خشم و انزجار اجتماعی به ویژه در میان جوانان و زنان نخواهد افزود. همان جوانان و زنان پیشتازی که در قامت کانونهای شورشی و در میانه خیزشها و اعتراضات مردمی به زودی طومار این رژیم ستمگر را نیز برخواهند چید.
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون زنان
دوم تیر ۱۳۹۹ (۲۲ ژوئن ۲۰۲۰)
- توضیحات
قتل فجیع و دلخراش رومینا اشرفی، دختر ۱۴ ساله در تالش بدست پدرش، نتیجه سیاستها و قوانین ظالمانه و قرون وسطایی رژیم زن ستیز آخوندی است که در قانون و در عمل وحشیگری و ظلم و ستم علیه دختران و زنان را تشویق و ترویج میکند. مسئول قتل رومینا اشرفی، فاشیسم دینی حاکم بر ایران است.
رسانه های رژیم آخوندی نوشتند که درخلال بیدادگاهی که رومینا را مجبور کرد به خانه پدرش برگردد، او بارها با گریه و اصرار گفته بود، اگر به خانه بازگردانده شود پدرش او را خواهد کشت، اما جنایتکار بیرحمی که نام قاضی بر او گذاشته اند، براساس قوانین ضد اسلامی و ضدبشری رژیم آخوندی رومینا را به پدرش سپرد و روانه قتلگاه کرد.
رژیم ضد بشری آخوندی با مباح کردن عملی ”قتلهای ناموسی” و مطابق با ماده ۲۲۰ ”قانون مجازات اسلامی” که پدر در جایگاه، ولی دم در قتل فرزند قصاص نمیشود بلکه قصاص تبدیل به دیه و تعزیر میشود، عملا مشوق چنین جنایات فجیعی است.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت قتل یک دختر بیگناه ۱۴ ساله را قویا محکوم نموده و فاشیسم دینی حاکم بر ایران را مسئول اصلی قتل او میداند و از خانم میشل باشله کمیسر عالی حقوق بشر، شورای حقوق بشر، مجامع بین المللی و گزارشگران و مدافعان حقوق بشر، حقوق زنان و حقوق کودکان میخواهد رژیم ایران را بخاطر قوانین و عملکردهای زن ستیزانه و فراهم کردن زمینه چنین قتلهایی محکوم کنند.
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون زنان
۸ خرداد ۱۳۹۹ (۲۸ می ۲۰۲۰)
- توضیحات
یکی از اقشاری که در نتیجه شیوع ویروس کرونا تحت فشار مضاعف اقتصادی قرار گرفته، حدود ۴میلیون زنان سرپرست خانوار هستند که اکثریت قریب به اتفاق آنها در فقر مطلق به سر می برند. شرایط آنان بحدی وخیم شده که سر از رسانههای حکومتی هم در آورده است.
روزنامه حکومتی جوان ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ نوشت، «یکی از مهمترین اقشاری که از کرونا ضربه اقتصادی دیدهاند زنان سرپرست خانوار هستند... واقعیت جامعه زنان را شاید بتوانیم در واگنهای مترو و دستفروشانی ببینیم که هر روز بارهای سنگینی را با خود حمل و در کوپههای مترو اجناسشان را برای خانمهای مسافر تبلیغ میکنند. ... زنان سرپرست خانوار که در کارگاههای زیرزمینی مشغول به کارند چه زنانی که شوهرشان را از دست دادهاند چه زنانی که بدسرپرست هستند و دختران خودسرپرست که به تنهایی باید از عهده زندگیشان بر آیند در این شرایط بسیار آسیبپذیرند».
خبرگزاری رسمی ایرنا، ۵ فروردین ۱۳۹۹، در گزارشی درباره ۳۳هزار زن سرپرست خانوار در خوزستان نوشت: «گزارشی که از حدود ۱۴۰نفر از زنانی تهیه شده که به مشاغل خانگی اشتغال دارند، دستفروشی کرده و یا صنایع دستی تولید میکنند، نشان می دهد فشار مالی به این افراد بسیار شدید بوده و برخی را به مرحلهای از یأس و فشارهای روحی رسانده که صحبت از خودکشی میکنند. ... زنان سرپرست خانوار معمولاً تغذیه نامناسب و ایمنی بدنی پایین دارند.»
شمار زنان سرپرست خانوار در ایران روند تصاعدی دارد. طبق آمار بهزیستی رژیم طی ١٠سال گذشته هر ساله ٦٠٣٠٠ نفر به جمعیت زنان سرپرست خانوار اضافه شده است. (روزنامه حکومتی شهروند - ۱۹ تیر ۱۳۹۷)
معصومه آقاپور علیشاهی، عضو مجلس ارتجاع، گفت، «این آمار نسبت به ۱۰ سال گذشته ۵۸ درصد افزایش داشته است». (عصر ایران ۵ اسفند ۱۳۹۸)
به گفته معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده روحانی اسامی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بانک اطلاعات ثبت شده است. (ایرنا – ۵ مهر ۱۳۹۷) طبعاً این آمار همه زنان سرپرست خانوار را در برنمیگیرد.
خبرگزاری حکومتی ایلنا، در ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ نوشت «۸۲ درصد زنان سرپرست خانوار بیکار هستند و منبع درآمد ثابتی ندارند.... آنها برای در امان ماندن از آسیب های اجتماعی ناگزیرند به مشاغل غیررسمی و پرخطر مثل دستفروشی در راهروهای نمور مترو پناه ببرند».
ایرنا، در ۱۲ آذر ۱۳۹۸ نوشت «زن بودن سرپرست خانوار احتمال قرارگرفتن در دایره فقر مطلق را نسبت به مردان سرپرست خانوار افزایش میدهد و خود فقر چرخه آسیبها و مشکلات را بازتولید میکند». در ۳۱ مه ۲۰۱۸، علی ربیعی، وزیر کار وقت روحانی، گفت بیش از ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در ایران در فقر مطلق به سر می برند. اما رژیم فاسد، چپاولگر و زن ستیز آخوندی که بخش اعظم ثروتهای مردم ایران را غصب کرده است، حتی در بحبوحه بحران کرونا، هیچ اقدامی برای کاهش فشار کمرشکن بر روی این زنان ننموده است.
در دیکتاتوری سیاه آخوندها، زنان از ستم مضاعف رنج می برند و لبه تیز سرکوب و محرومیت های اجتماعی و سیاسی همواره آنان هستند. تنها راه حل فاجعه ای که امروز گریبانگیر عموم مردم، بویژه زنان شده است، سرنگونی استبداد مذهبی است که زنان شورشی و آزادیخواه ایران پیشتاز و در صف مقدم آن قرار دارند.
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون زنان
۲۶ فروردین ۱۳۹۹ (۱۳ آوریل ۲۰۲۰)
- توضیحات
در میان شهیدان و بازداشت شدگان قیام مردم ایران شمار زیادی از دختران و زنان به چشم میخورند که برخی از آنان زیر ۱۸سال سن دارند. بسیاری از شهدا با شلیک مستقیم بهسر و سینه به شهادت رسیدهاند. بازداشت شدگان بهویژه زنان در شرایط بسیار غیرانسانی نگهداری میشوند و تحت شکنجه و اذیت و آزار قرار دارند.
بهرغم گذشت بیش از یکماه از قیام سراسری مردم ایران، رژیم ضدبشری آخوندی در وحشت از عواقب جنایتهای هولناکی که مرتکب شده است، با تمام قوا از فاش شدن اسامی و مشخصات شهیدان و دستگیر شدگان جلوگیری میکند. در بسیاری موارد تنها در صورتی پیکر شهیدان را به خانوادههایشان تحویل میدهند که متعهد شوند برای آنها مراسم نگیرند و کتباً اعلام کنند که فرزندشان در حوادثی مانند تصادف بهقتل رسیدهاند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت، با درود به زنان قهرمان ایران که برای سرنگونی این رژیم ضدبشری بپاخاستهاند، کمیسر عالی و شورای حقوقبشر، گزارشگر ویژه ملل متحد درباره ایران و گزارشگر زنان و دیگر مراجع مدافع حقوق زنان و حقوقبشر را به محکوم کردن کشتار مردم ایران، بهویژه زنان، و اقدام فوری برای توقف جنایت علیه بشریت فرامی خواند و از ملل متحد خواهان اعزام یک هیات حقیقتیاب بینالمللی برای بازدید از بازداشت شدگان بهویژه زنان میباشد.
اسامی و مشخصات برخی از زنان شهید شرح زیر میباشد:
۱- تهران - مینا شیخی – ۵۹ساله و مادر ۶فرزند – تهران. وی با شلیک مستقیم به قلبش به شهادت رسیده است.
۲- تهران - گلناز سمسامی، ۳۴ساله، تهران- در اثر اصابت گلوله بهسر به شهادت رسیده است.
۳- تهران - شهریار - آزاده ضربی، ۲۸ساله
۴- تهران - نیکتا اسفندانی، ۱۴ساله
۵- تهران – رباط کریم - مریم نوری
۶- تهران – رباط کریم - مرضیه عباس زاده
۷- تهران - بهارستان - فاطمه حبیبی
۸- کرج - آمنه شهبازی فرد – ۳۴ساله، مادر سه فرزند از جمله یک دختر ۴ساله. از پشت سر در حالی که به یک مجروح کمک میکرده است از ناحیه گردن هدف قرار گرفته است.
۹- کرج - آذر میرزاپور زهابی– پرستار در بیمارستان شفا، ۴۸ساله و مادر ۴فرزند –کرج - باغستان. با شلیک گلوله به قلب وی در هنگام عبور از خیابان به شهادت رسیده است.
۱۰- کرج - مهناز مهدیزاده نادر
۱۱- کرج - بیتا خدادادی
۱۲- کرج –مهر شهر - نیکتا خزایی
۱۳- بهبهان - شبنم دیانی
۱۴- آبادن - حلیمه سمیری
۱۵- ماهشهر - حسنیه عتقی
۱۶- اهواز - معصومه داراب پور
۱۷- سنندج - زیبا خشگوار
۱۸- کامیاران - پریسا سیفی
۱۹- شیراز - یک دختر دانشآموز، از هلیکوپتر هدف گلوله قرار گرفته و به شهادت رسید.
۲۰- بهبهان - یک دختر ۱۳ساله –به همراه سه جوان به نامهای فرزاد و مهرداد و محمود دشتی از پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
اول دی ۱۳۹۸(۲۲دسامبر ۲۰۱۹)