انتقال زندانی سیاسی ارغوان فلاحی، پس از ۶ ماه شکنجه و سلول انفرادی به محل نامعلوم
فراخوان کمیسیون زنان به اقدام فوری برای آزادی زندانیان سیاسی به ویژه زنان
انتقال زندانی سیاسی ارغوان فلاحی، پس از ۶ ماه شکنجه و سلول انفرادی به محل نامعلوم
فراخوان کمیسیون زنان به اقدام فوری برای آزادی زندانیان سیاسی به ویژه زنان
زندانی سیاسی ارغوان فلاحی ۲۴ ساله که در ۶ بهمن ۱۴۰۳در تهران دستگير و در سلولهای انفرادي بند ۲۴۱ اوين تحت بازجویی و شکنجه قرار داشت، پس از تخليه اوين ابتدا به سلولهای انفرادي در زندان فشافويه منتقل شد و سپس به مکانی نامعلوم منتقل گردید. وي در این مدت زیر بازجویی های مستمر و شکنجه های روحی – روانی قرار داشته و از ملاقات با خانواده اش محروم بوده است.
ارغوان پیش از این در آبان ۱۴۰۱ به همراه پدرش نصرالله فلاحی از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ دستگیر و بعد از مدتی آزاد شد. نصرالله که دوره محکومیت ۵ ساله خود را طی می کند اکنون در زندان فشافویه است.
کميسيون زنان شوراي ملي مقاومت خواهان دخالت گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران و گزارشگر ويژه سازمان ملل در مورد خشونت علیه زنان و دختران برای اطلاع از محل و شرایط نگهداری ارغوان فلاحی می باشد و عموم مراجع بین المللی مدافع حقوق بشر و حقوق زنان را به اقدام فوری براي آزادی زندانیان سیاسی بویژه زنان فرا میخواند.
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون زنان
۵ مرداد ۱۴۰۴ (۲۷ ژوئيه ۲۰۲۵)