اطلاعیه‌های دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران - سال ۱۴۰۴

با اعدام ۶زندانی در کرمانشاه و کرج در یکشنبه شمار اعدام شدگان در دوره پزشکیان به ۱۵۱۵تن می‌رسد

با اعدام ۶زندانی در کرمانشاه و کرج در یکشنبه شمار اعدام شدگان در دوره پزشکیان به ۱۵۱۵تن می‌رسد

خانم رجوی: خامنه‌ای در محاصره بحرانهای لاعلاج با برپا کردن چوبه‌های دار تلاش می‌کند از شعله‌ور شدن قیام جلوگیری کند، اما تنها خشم مضاعف مردم و جوانان شورشگر برای تغییر نظام آخوندی را می‌خرد

دژخیمان خامنه‌ای روز یکشنبه ۱۲ مرداد ۶زندانی را روانه چوبه‌های دار کردند که شامل: صابر عزیزپور در خرم‌آباد، رسول عربی در اراک، مسلم جلالی در کرمانشاه، محمدگروسی، رضا بخت‌آور و فریبرز حقی ۲۸ساله در زندان مرکزی کرج. به این ترتیب شمار زندانیان اعدام شده در دوره پزشکیان به ۱۵۱۵تن می‌رسد.

روز شنبه ۱۱ مرداد فؤاد آذر ۳۵ساله در یاسوج و سجاد زارع ۳۵ساله در گچساران اعدام شدند. پنجشنبه ۹ مرداد یک زن زندانی به نام ناهید جوکار، ابوالفضل علایی و دو نفر دیگر در شیراز و اسدالله سگوندی در اهواز به دار آویخته شدند. چهارشنبه ۸ مرداد ۹زندانی توسط دژخیمان خامنه‌ای اعدام شدندکه شامل یک زن زندانی به نام مهتاب بیاتی و علی اشرف‌خانی در مشهد، رضا افرایی مردخه در رشت و جابر سلامی در قم، اسامی ۵زندانی دیگر در اطلاعیه قبلی آورده شده است. سه‌شنبه ۷ مرداد ۶زندانی از جمله آرش محمدی ۳۶ساله در قم و محمد ریکانی در اهواز به دار آویخته شدند، اسامی ۴نفر دیگر در اطلاعیه قبلی آورد شده است.

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران گفت خامنه‌ای و رژیم منحوس ولایت فقیه در محاصره بحرانهای لاعلاج داخلی و خارجی با برپا کردن چوبه‌های دار در شهرهای مختلف، مذبوحانه تلاش می‌کند از انفجار خشم خلق و شعله‌ور شدن قیام جلوگیری کند، اما تنها خشم و انزجار مضاعف عموم مردم را برای خود می‌خرد و عزم جوانان شورشگر برای تغییر نظام آخوندی را جزم‌تر می‌کند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۳ مرداد ۱۴۰۴ (۴ اوت ۲۰۲۵)

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا