اعتراض و اعتصاب در سمیرم بدنبال اعدام زندانی سیاسی مهران بهرامیان


اعتراض و اعتصاب در سمیرم بدنبال اعدام زندانی سیاسی مهران بهرامیان
دژخیمان رژیم آخوندی بعد از اعدام مهران بهرامیان ۳۲ ساله از زندانیان قیام در روز ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ پیکر او را تحویل خانواده اش ندادند و مخفیانه در اصفهان به خاک سپردند. روز بعد ۱۶شهریور خانواده و دوستان و جوانان شهر بر سرمزار او جمع شدند.
مردم در اعتراض به این اعدام جنایتکارانه شعار میدادند مرگ بر خامنه ای ضحاک، مرگ بر سپاه پاسداران، مرگ بر مخبران و بسیجیان و «ما تا آخرین نفس ایستاده ایم و مبارزه خواهیم کرد». امروز مردم سمیرم بویژه کسبه و مغازه داران دست به اعتراض واعتصاب زده و مغازه های خود را بستند.
مهران که در دیماه ۱۴۰۱ توسط اطلاعات سپاه دستگیر شده بود، از بستگان شهید قیام مراد بهرامیان بود که در آبان ۱۴۰۱ به ضرب گلوله پاسداران به شهادت رسید.
خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران با درود به مردم شجاع سمیرم بهویژه کسبه و بازاریان شریف که در اعتراض به اعدام فرزند دلاورشان مهران بهرامیان دست به اعتراض زده اند گفت: خون به ناحق ریخته شده مهران و دیگر شهیدان خلق قهرمان گریبان خامنهای و سردمداران رژیم را رها نخواهد کرد و دیر نیست که آنها حساب این جنایتهای فجیع را پس بدهند و در برابر عدالت قرار گیرند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۷ شهریور ۱۴۰۴ (۸ سپتامبر ۲۰۲۵)



