اطلاعیه‌های دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران - سال ۱۴۰۴

تظاهرات و آکسیونهای ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت ایران در سومین سالگرد قیام ۱۴۰۱با شعار «مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر»

تظاهرات و آکسیونهای ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت ایران در سومین سالگرد قیام  ۱۴۰۱

در کشورهای مختلف اروپایی، آمریکا، کانادا و استرالیا با شعار«مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر»

در سومین سالگرد قیام سراسری ۱۴۰۱ که لرزه بر ارکان رژیم ضدبشری آخوندی انداخت، ایرانیان آزاده و هواداران شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران تظاهرات و آکسیونهای مختلفی در پایتختها و شهرهای بزرگ کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا و استرالیا برگزار کردند و با گرامیداشت شهیدان قیام، از مقاومت مردم ایران و مبارزه جوانان و کانون‌های شورشی برای سرنگونی رژیم آخوندها حمایت کردند.

در این سلسله آکسیون‌ها که از ۲۱ تا ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ برگزار شد، تظاهرکنندگان با شعارهایی مانند «نه شاه، نه شیخ – آری به جمهوری دموکراتیک»، «مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر»، و «زن، مقاومت، آزادی»، «مرگ بر خامنه ای درود بر رجوی» پشتیبانی خود را از برنامه ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران برای ایران آینده و راه حل سوم او ابراز داشته و تاکید کردند که نه جنگ خارجی، نه مماشات، تغییر رژیم بدست مردم و مقاومت سازمان یافته آنان.

جمعیت در حالیکه شعار «زن، مقاومت، آزادی» سرمیدادند، به زنان پیشتاز در مبارزه با فاشیسم دینی در ۴۵ سال گذشته درود فرستاده و بر آمادگی خود برای مقابله با این رژیم زن ستیز تاکید کردند.

این تظاهرات و آکسیونها در برلین، کلن، رستوک، برمن، گوتینگن، مونستر، هایدلبرگ و نورنبرک( آلمان)، پاریس، لندن، رم، نیویورک، تورنتو، اتاوا، مونترال و وینیپگ(کانادا)، استکهلم،یوتوبری و مالمو(سوئد)، اسلو، لاهه، آمستردام، ژنو، بازل و وینترتور (سوئیس)، وین، سیدنی و ملبورن، کپنهاگ و آرهوس ( دانمارک) برگزار شد. در برخی از این آکسیونها، ایرانیان در مقابل مجلس یا نخست وزیری، وزارتخارجه یا دیگر مراجع و مراکز حکومتی دست به تظاهرات زدند. پیش از آن نیز در ۱۵شهریور دهها هزار ایرانی در تظاهرات خود در بروکسل یاد و راه شهیدان قیام ۱۴۰۱ را گرامی داشتند.

شرکت‌کنندگان در این آکسیون ها از جامعه بین المللی خواستند که به سیاست مماشات با دیکتاتوری دینی پایان داده و یک سیاست قاطع در قبال این رژیم در پیش بگیرند، سپاه پاسداران را در لیست تروریستی بگذارند، خامنه ای و دیگر سردمداران رژیم را به خاطر ۴۵ سال جنایت علیه بشریت و نسل کشی در برابر عدالت قرار دهند و حقوق مردم ایران و کانونهای شورشی برای مبارزه با سپاه پاسداران و سرنگونی این رژیم و استقرار جمهوری دموکراتیک را به‌رسمیت بشناسند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۸ شهریور ۱۴۰۴ (۱۹ سپتامبر ۲۰۲۵)

برخی تصاویر تجمعات و آکسیونها

بروکسل ۱۵ شهریور – «گرامی باد یاد و خاطره شهدای قیام شهریور ۱۴۰۱»

پاریس … بزرگداشت سالگرد قیام ۱۴۰۱ توسط مقاومت ایران -۲۲ شهریور۱۴۰۴

برلین – نمایشگاه بزرگ با شعارهای مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر – ۲۲ شهریور ۱۴۰۴

استکهلم – تظاهرات ایرانیان آزاده در برابر وزارت‌خارجه سوئد در سالگرد قیام ۱۴۰۱ – ۲۲ شهریور ۱۴۰۴

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا